Europæisk samarbejde med Kunsthal Aarhus i spidsen

Kunsthal Aarhus står i spidsen for kunstprojektet Excavating Contemporary Archaeology, der i årene 2018-2020 udforsker Europas mangfoldige kulturarv. Med Excavating Contemporary Archaeology kaster vi i samarbejde med tre andre europæiske kunstinstitutioner et blik på, hvordan kulturarv kan inspirere os med nye perspektiver på kunst, kulturhistorie, kulturel og historisk identitet. Under årets slogan "Vores kulturarv: hvor fortiden møder fremtiden" vil Excavating Contemporary Archaeology også sætte fokus på børn og unges møde med kulturarv. I Danmark, Frankrig og på Cypern inviterer vi derfor skoleelever i alderen 11-15 år til at deltage i skoleforløb, der med fokus på elevernes aktive deltagelse, danner ramme for deres egen udforskning af og forståelse for kulturarvens mange muligheder. Skoleforløbet, Din kultur – din historie: hvordan kan du bruge kulturarv i dag?, vil i Danmark involvere to skoler i Aarhus.

Støttet af