Kunsthal Aarhus’ café og butik

I Kunsthal Aarhus’ cafeområde og butik kommer du helt tæt på den urbane atmosfære. Gårdhaven og den omkringliggende park er et roligt opholdssted tæt på byen men langt fra trafik og støj. Her kan du nyde en forfriskning fra kunsthallens café, der byder på et udvalg af varme og kolde drikkevarer og serverer vegetarisk mad til den lille og store sult.

De farverige vægge i caféen er et værk af den franske kunstner Nathalie Du Pasquier (f. 1957). Det omsluttende kunstværk blev oprindeligt skabt i forbindelse med udstillingen paintings of things. paintings as objects, som blev vist på Kunsthal Aarhus fra den 9. juni til den 3. september 2023. Nogle af elementerne som borde og podier fra udstillingen er genbrugt i caféen og butikken, og de er med til at danne en visuel unik helhed mellem caféen og butikken.

Butikken har et særligt fokus på de smalle bogudgivelser og tryksager. Vi samarbejder med mange små forlag, og derfor finder du for eksempel prosa og skønlitteratur, der muligvis ikke findes andre steder. Butikken har også et udvalg af forskelligt merchandise, der relaterer sig til samtidskunst eller specifikt til Kunsthal Aarhus.

Kunsthal Aarhus afholder løbende arrangementer, hold dig opdateret her

Caféen og butikken har sin egen Instagram, følg den her.

Find Café Kunsthal i Fødevarestyrelsens Smiley-ordning her.

For mere information om caféen, kontakt Siri Feil på: cafe@kunsthal.dk
For mere information om butikken, kontakt Matias G. Jørgensen på: mgj@kunsthal.dk

Foto: Marie Bentzon.
Foto: Marie Bentzon.
Foto: Marie Bentzon.
Foto: Marie Bentzon.