Lokaleleje

Kunsthal Aarhus tilbyder et dejligt, lyst mødelokale - midt i Aarhus og midt i kunsten. Lokalet kan bruges til møder, mindre foredrag, præsentationer, workshops, brainstorming etc. Der er to ind-/udgange i lokalet, hvor man på den ene side finder et stort galleri med skiftende udstillinger, der medfører en inspirerende og alternativ oplevelse sammenlignet med det gængse mødelokale, imens den anden dør leder udenfor til vores Skulpturpark med rolige, grønne arealer, hvilket er optimalt til små pauser. Desuden fungerer de to ind-/udgange særligt godt til arrangementer med gennemgang. I reolerne i lokalet finder man desuden bøger og udstillingskataloger fra tidligere udstillinger samt Kunsthallens eget bibliotek.

Bygningen huser også Café Kunsthal, der kan sørge for lækker vegetarisk forplejning, lidt til den søde tand og et væld af forskellige kvalitetsudvalgte drikkevarer. Caféområdet er desuden oplagt til pauser, ligesom der er fri adgang til alle Kunsthallens udstillinger, hvis man har brug for et kunstnerisk indspark.

Kunsthal Aarhus ligger centralt placeret med kun 7 minutter til banegården og 4 minutter til Rådhuset, ARoS og Musikhuset. Her er også mulighed for gratis parkering.

Send en mail til cafeadmin@kunsthal.dk for yderligere information og et uforpligtende tilbud.

/