Undervisningsforløb

Kunsthal Aarhus udbyder kunstfaglige og diskuterende undervisningsforløb i relation til de aktuelle udstillinger for både grundskoler og ungdomsuddannelser.

Kontakt Kunsthal Aarhus' børne-unge-formidlere på learning@kunsthal.dk for at få mere at vide om kommende forløb.

Priser
Omvisning: 600 DKK
Workshop: 1500 DKK

Folkeskoler i Aarhus Kommune kan søge refusion via ULF. I kan forvente at få dækket hele beløbet til omvisninger, hvorimod der kan være egenbetaling til workshops.

Ansøgning foregår således:

1) Skolen booker forløbet hos Kunsthal Aarhus

2) 7 dage før forløb udfylder skolen denne formular

3) Skolen modtager en faktura fra Kunsthal Aarhus

4) ULF refunderer beløbet til skolen halvårligt

Information om vores offentlige omvisninger finder du her.

En kunstnerbog om lerskabelse af Amalie Smith / En arbejdsbog om kulturarv af Heine Carlsen

Hvis du ønsker et gratis klassesæt af bogen er du velkommen til at henvende dig i Café Kunsthal eller på learning@kunsthal.dk.

Hæftet, som består af en kunstnerbog i 3D og en arbejdsbog, er udgivet som en del af det EU-støttede kulturarvsprojekt Excavating Contemporary Archaeology.

I forbindelse med sin udstilling Clay Theory i Kunsthal Aarhus, har Amalie Smith skabt en kunstnerbog med en historie om ler og de fortællinger, mennesker har skabt om leret. Ligesom udstillingens videoværk er bogen i 3D.
Arbejdsbogen er henvendt til skoleelever i alderen 11-15 og alle andre interesserede. Bogen kan bruges i klasseværelset eller som et grundlag for samtaler om kulturarv i familien. Amalie Smiths bidrag giver eleverne kunsten i hænderne og tilbyder dem bogstaveligt talt en ny måde at se kunst.

Tilmeld dig her og modtag information om skoleforløb i din indbakke: