Kunsthal Aarhus BBC

Kiosken Mælkebøtten – første skridt for at besøge Kunsthal Aarhus BBC
Kiosken Mælkebøtten – første skridt for at besøge Kunsthal Aarhus BBC

Kunsthal Aarhus BBC er en ny filial af Kunsthal Aarhus, som åbner i København den 1. januar 2021.

Kunsthal Aarhus BBC holder til på Vesterbrogade 208, 1800 Frederiksberg C, der til dagligt desuden huser Brev Box Center.
Udstillingsrummet er 11 cm højt x 23 bredt og 38 cm dybt.

Sådan besøger du Kunsthal Aarhus BBC:

1 –Henvend dig hos hjørnekiosken Mælkebøtten, Vesterbrogade 198, 1800 Frederiksberg C, hvor du får nøgler udleveret mod aflevering af ID (ID returneres når nøgler returneres efter besøg). I nøgleringen finder du yderligere information.
2 – Gå hen til Brev Box Center, Vesterbrogade 208, 1800 Frederiksberg C. Lås hoveddør op med Ruko-nøgle.
3 – Find brevboks nr. 171 og åben den med nøglen mærket 171.
4 – Voila! En udstilling kommer til syne. Husk at spritte af før og efter udstillingsbesøg.
5 – Efter besøget skal nøglerne returneres til Mælkebøtten inden kl 22.

Hver måned i 2021 inviteres en kunstner til at udstille i Kunsthal Aarhus BBC, og her vil publikum kunne besøge og opleve kunsten dagligt indenfor åbningstiden 09:00 til 21.00. Hver udstilling åbner den første dag i måneden og slutter sidste dag i måneden.
Mira Winding (f. 1992) er første udstillende kunstner fra 1 januar til 31 januar 2021. Dernæst følger Maiken Stæhr i februar og Sophie Nys (BE) i marts.

Kunsthal Aarhus BBC imødekommer de mennesker i hovedstadsområdet og den danske presse – der af den ene eller anden grund er forhindret i at besøge Kunsthal Aarhus på en daglig, månedlig eller årlig basis. En kunstnerisk Kunsthal Aarhus 1-til-1 oplevelse i København.

Se Tv-indslag om Kunsthal Aarhus BBC

Konceptet er udviklet af kunstner Pernille Kapper Williams og Kunstfaglig Direktør Jacob Fabricius Kunsthal Aarhus. Vi tror på, Kunsthal Aarhus BBC vil bidrage til nye, intime og fysiske kunstoplevelser.

Kunsthal Aarhus BBC er en COVID-19 venlig besøgsoplevelse. Grundet COVID19 og udstillingsrummets størrelse er kun 2 personer tilladt ad gangen. Vi opfordrer til brug af håndsprit - før og efter besøget.

Mads Gamdrup, Komplementær, 2021.
Mads Gamdrup, Komplementær, 2021.

Mads Gamdrup, Komplementær, 01.06.-30.06.2021

Mads Gamdrup (f. 1967) undersøger i sin praksis det fotografiske medie og dets muligheder og begrænsninger. Han har med sine tidligere værker opsøgt farvemæssige forandringer i naturen og langs døgnet. Gennem fotografiske optagelser er det lykkedes ham at fastholde disse forandringer i glimt, der næsten ikke kan ses, men alligevel opleves.

Til Kunsthal Aarhus BBC har Mads Gamdrup skelet til tidligere fotografiske teknikker og med sit værk Komplementær printet fotografier af farver direkte på både glasplader og spejle. I alt seks stykker glas og tre stykker spejl indtager postboksens rum.

Gamdrup tager med værket udgangspunkt i en undersøgelse af relationer.
For hvad vil det i en billedlig kontekst sige, at nogen eller noget indgår i en relation? Og på hvilke måder kan kommunikationen i denne sammenhæng udfolde sig?

Med Komplementær beskæftiger Mads Gamdrup sig endvidere med den psykologiske opfattelse og oplevelse af farvers sammenspil, hvad end disse står i komplementær kontrast til hinanden eller blot er forskellige.

Nicole Wermers, Public Knees, 01.05.-31.05.2021

I sin praksis undersøger Nicole Wermers overfladen af design og genbruger den, for at diskutere, hvordan vi oplever urbane rum og deres sociale, kulturelle og økonomiske indvirkning og indflydelse på de omgivelser, de er en del af.

Eliyah Mesayer, Wait in line. Wait your turn. Admit one. Free ride to a new nation, 01.04.-30.04.2021

Igennem video, fotografier, ord, performances og installationer forbinder Eliyah Mesayer (f. 1987)

Sophie Nys, Mnemosyne, 01.03-31.03.2021

Sophie Nys (f. 1974, BE) bruger skulptur, fotografi, installation, video og tekst til sine finurlige filosofiske, historiske, politiske og kunstneriske undersøgelser

Maiken Stæhr, Poetic Logistics, 01. 02-28.02. 2021

Maiken Stæhr (f. 1992) arbejder i et krydsfelt af skulptur, bevægelse og performance, og forbinder i sine værker performative eksperimenter med skulpturelle interventioner, som ofte lander et sted imellem scenografi og installation

Mira Winding, All My Boyfriends Are Soldiers, 01.01.-31.01.2021

Mira Winding (f. 1992)

Støttet af