ALTER 2023

DINNERTIME!

Vi er glade for at kunne præsentere spiseoplevelsen ALTER 2023! En smagsbombe af en vegetarisk menu lavet af Magnus Malmros & Emil Olander / Olander Vin.

Hele spiseoplevelsen til Alter Festival er skabt som en unik begivenhed med lokalt indkøbte, vegetariske og bæredygtigt producerede ingredienser. Hver ret er omhyggeligt designet til at give en varieret og smagfuld oplevelse kurateret af kokkene til ALTER 2023.

Arrangementet finder sted på Kunsthal Aarhus, hvor SAMLING 20_14 vil optræde. Middagsoplevelsen er åben for alle gæster med partout-billetter eller endagsbilletter til lørdag. Den udvalgte vinmenu fra Olander Vin sælges separat (150 kr.).

Book en plads her.

*Alter arbejder med et særligt kulinarisk sortiment, og vi håber, du har forståelse for, at vi ikke kan tilbyde en á la carte-menu af nogen slags. Af denne grund er det ikke muligt for os at tilbyde veganske eller allergivenlige retter.

OM ALTER
Alter er en international musik- og kunstfestival baseret i Aarhus. I år folder festivalen sig ud i hele byen, hvor Voxhall, Den Gamle By, iovermorgen, ARoS og Kunsthal Aarhus forbindes og forvandles af ny og eksperimenterende musik.

Læs mere her.

ALTER er støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Nordisk Kulturfond, KODA, Voxhall, Aarhus Festuge, ARoS, JazzDanmark & Art Music Denmark.