GO EXTREME BIO: Crystal Voyager

Aflyst
Screening
Sprog: Engelsk

GO EXTREME byder sammen med Øst for Paradis velkommen til dokumentarklassikeren om surfinglegenden George Greenough. BILLETTER

Surf-klassikeren Crystal Voyager havde premiere i Sydneys famøse, bølgeformede operahus i december 1973, hvor den spillede for fulde huse, inden den tog filmfestivalen i Cannes med storm. Gennem spektakulære billeder og musik formidler filmen, hvordan det for ALVOR er at være hooked på krystallinske vandmasser og hvidt topskum. For surferne et større high end euforiserende stoffer!

Vi befinder i en tid, hvor ungdomsoprørets frihedsidealer satte dagsordenen. Hvor strandene var hvide og rene og pigerne brune og bikiniklædte. Hvor håret var langt, og hvor inciterende beatmusik satte toner til et liv i ubekymrethed. Filmen stiller skarpt på legenden George Greenough, som bygger en båd, som ikke kan synke, så han kan sejle til ufremkommelige kyster i jagten på den perfekte bølge. Finalen er en uforglemmelig 23 minutter lang glidetur midt igennem brækkende dønninger, optaget med Greenoughs specialbyggede ryg-monterede kamera og med Pinks Floyds ’Echoes’ på lydsporet. Rock 'n' roll!