Fredagsbar

Fri entré
Fredagsbar
Fredagsbar

Den første fredag ​​i hver måned præsenterer Kunsthal Aarhus KA Sound – en række live DJ-sessions med fokus på eksperimenterende og integrerede musikmiljøer. Vi inviterer venner, kolleger og studerende og borgere fra alle samfundslag og aldre til at slutte sig til os til sprøde og afslappende melodier fra en ny DJ hver måned.

I samarbejde med Future Female Sounds kan du fredag ​​den 4. november opleve Selecta Mal bag DJ pulten. Find ud af mere om hende her.

Baren serverer kolde fadøl fra Depanneur og naturvin fra den aarhusianske importør Olander Vin.

Der er gratis entré.


Om Future Female Sounds

Future Female Sounds blev etableret i 2017 og har arbejdet på at gøre DJ-faget tilgængeligt for kvinder og kønsminoriteter globalt. Gennem DJ-workshops, hands-on læring, netværk og events har FFS trænet mere end 800 nye DJ-talenter, samt lanceret programmer i Kairo, Tunis, Paris, Berlin og Beijing. FFS-fællesskabet består af mere end 7.000 internationale kvindelige og ikke-binære DJ's og har også Skandinaviens største bookingbureau af udelukkende kvindelige og kønsminoritets-DJ's. I Danmark driver Future Female Sounds det første DJ Academy for kvinder og kønsminoriteter, der gerne vil lære at DJ. Du kan læse mere her.


Om KA Sound

KA Sound, initieret af Kunsthal Aarhus i 2022, prioriterer musik og lyd i hjertet af samtidskunsten. Det faciliterer også nye musikoplevelser i Aarhus ved at give plads til, at forskellige kreative discipliner kan mødes. Udover at styrke sammenhængen mellem samtidskunst og musik, søger KA Sound at udvide byens musikscene på tværs af andre lokale foreninger og institutioner.

KA Sound er generøst støttet af:
Aarhus Kommune – Musikpuljen
Kirsten og Gunnar Fonden