SPOR festival 2019

SPOR er en festival i Aarhus for ny musik og lydkunst, der slår dørene op hvert år i maj. Næste festival finder sted 9. til 11. maj 2019. Kunsthal Aarhus ligger i år hus til en ”audio-video-installation” samt en performance med titlen EURYDIKE? volume 1 skabt af kunstner Helmut Oehring og hans team.

SPOR festival arbejder ambitiøst og kontinuerligt med at aktualisere og formidle tonekunst på allerhøjeste kunstneriske niveau, nationalt som internationalt. Festivalens hjerte banker varmt for al den fantastiske ny musik og lydkunst, der skabes for at udfordre og møde publikum, forskønne, ændre eller vise andre veje.

Helmut Oehring, Stefanie Wördemann & Torsten Ottersberg: EURYDIKE? volume 1

EURYDIKE? volume 1 er første del af et værk i to dele skabt af Helmut Oehring og hans team. Det handler om de kvindelige perspektiver på maskuline dramaer: Modet til at opretholde et håb i katastrofal mørke og uventede ulykker, sjælelig lammelse og kulturel nøgenhed.

Værket bliver opført af den døve danser Kassandra Wedel, violinisten Emily Yabe og guitaristen Mia Carla Oehring som snapshots vist som audio-video-installation med performance og dans. I 2020/2021 bliver EURYDIKE? fortsat i det audiovisuelle requiem EURYDIKE? ICH/SIE – I see . volume 2

09.05.2019 16.00: Performance / Violinisten Emily Yabe og guitaristen Mia Carla Oehring
10.05.–11.05.2019 14–17: Audio-video-installation

Yderligere information

Skærmbillede: EURYDIKE? volume 1
Skærmbillede: EURYDIKE? volume 1
Skærmbillede: EURYDIKE? volume 1
Skærmbillede: EURYDIKE? volume 1
Skærmbillede: EURYDIKE? volume 1
Skærmbillede: EURYDIKE? volume 1