Talk af Sarah Adelaide og Cassie Thornton: “What if All Caretakers Were Cared for: A conversation about collective care in the apocalypse”

Fri entré
Sprog: Engelsk

Du inviteres til en talk af Sarah Adelaide and Cassie Thornton, organisatorer af The Hologram. Arrangementet er en del af programserien Experts of the Undercommons kurateret af forsker, kritiker og redaktør Tobias Dias, postdoc ved Aarhus Universitet, i samarbejde med Kunsthal Aarhus.

Det er gratis at deltage, men vi anbefaler at sikre sig en plads ved at booke en gratis billet på Billetto

Om eventet

Hvad er The Hologram? Hvordan skaber The Hologram kollektiv omsorg? Hvad er kollektiv omsorg? Hvem arbejder med omsorg? Hvem drager omsorg? Hvem drager omsorg for omsorgspersonerne? Hvordan ville det være, hvis alle omsorgspersoner blev plejet? Ville der være rige mennesker? Har rige mennesker brug for terapi? Er terapi til for, at vi blot kan kæmpe med udbrændthed? Hvad er udbrændthed? Fremkalder The Hologram udbrændthed? Hvad er forholdet mellem omsorgsarbejde og udbrændthed? Er det ok at få støtte fra ikke-eksperter? Hvorfor stoler vi så meget på autoriteter? Er The Hologram bare billig terapi? Hvad er forskellen mellem terapi og Hologramming? Hvilken slags mennesker laver hologrammer? Er de specielle mennesker, der ved, hvordan man beder om hjælp? Hvorfor er det så svært at bede om hjælp? Hvorfor elsker vi eksperter så højt og mistror alle andre? Hvad er en apokalypse? Er vi en del af den?

Biografier

Sarah Adelaide er rådgiver, advokat og somatisk sexuddanner og arbejder i Berlin. De hjælper folk med at analysere magt, skrive frigørende historier om sig selv og finde nydelse i deres kroppe.

Cassie Thornton er en kunstner og aktivist, der skaber et "trygt rum" for det ukendte, for ulydighed og for uforudset kollektivitet. Hun bruger social praksis, herunder institutionskritik, oprørsk arkitektur og "healingmetoder" som hypnose og yoga til at finde bløde punkter i det kapitalistiske livs hårde overflader. Cassie har opfundet en alternativ kreditoplysningstjeneste for de overlevende fra gentrificeringen, har hypnotiseret hedgefondforvaltere, har malet med fingrene med det snavs, der findes i banker, har doneret forbandede malerier til profithungrende bankfolk og har undervist yogier i feministisk økonomi (og omvendt). Hendes bog, The Hologram: Feminist, Peer-to-Peer Health for a Post-Pandemic Future (2020), kan købes hos Pluto Press.

Billede: Designet af Studio Hyte.
Billede: Designet af Studio Hyte.

Støttet af