KA Sound x FFS Fredagsbar: DJ SRA

Fri entré

Vær med når Kunsthal Aarhus i samarbejde med Future Female Sounds præsenterer DJ SRA!

Om DJ SRA:
DJ SRA er en Aarhus-based DJ. Hun er draget af deep house og ambient house, som er både legende og drømmende, men også udfordrer øret og inviterer til at groove. SRA medbringer alle sine yndlingsvinyler og glæder sig til at flyde ind i musikken med dig!

Om Future Female Sounds:
Future Female Sounds har siden 2017 arbejdet på at gøre DJ-faget tilgængeligt for kvinder og kønsminoriteter globalt. Gennem DJ-workshops, hands-on læring, netværk og events har FFS trænet mere end 800 nye DJ-talenter, samt lanceret programmer i Kairo, Tunis, Paris, Berlin og Beijing. FFS-fællesskabet består af mere end 7.000 internationale kvindelige og ikke-binære DJ's og har også Skandinaviens største bookingbureau af udelukkende kvindelige og kønsminoritets-DJ's. I Danmark driver Future Female Sounds det første DJ Academy for kvinder og kønsminoriteter, der gerne vil lære at DJ.
Du kan læse mere her

Om KA Sound:
Kunsthal Aarhus lancerede i 2022 projektet KA Sound. Et initiativ, der skal prioritere musik og lyd i hjertet af samtidskunsten, og dermed skabe et rum, hvor forskellige kreative discipliner kan mødes. Udover at styrke sammenhængen mellem samtidskunst og musik, søger KA Sound at udvide byens musikscene på tværs af andre lokale foreninger og institutioner.

Aftenens ret:
Kunsthallens café fuldender fredagens herligheder og serverer både naturvin og specialøl på hane samt veganske og vegetariske retter.

Støttet af

Billede: Portræt af DJ SRA. Grafik: Matias Gulvad.
Billede: Portræt af DJ SRA. Grafik: Matias Gulvad.