Symposium - NEW TACTICS: ARTISTIC RESPONSES TO IMAGES OF THE PAST

Symposium
Fri entré
Sprog: Engelsk

Hvordan skubber kunstnere til vores forståelse af identitet? Symposiet New Tactics: Artistic Responses to Images of the Past udvider gruppeudstillingen New Tactics for Unseen Bodies på Galleri Image, og undersøger det højaktuelle forhold mellem krop og billede i vores tid.

Vores kroppe bliver forandret og opfattet i en nær udveksling med billederne af dem, og fotografiet, som teknologi, gennemgår omfattende forandringer. Symposiet vil dykke ned i historiske billeder, som har dannet synet på vores nuværende kroppe, men det vil også stille spørgsmål til fremtidens billeder, om vi i dag kan bruge taktiske kunstneriske metoder til at ændre det blik, vi har på kroppen. Udstillingen viser værker af Michelle Eistrup (DK/JM), Juan Covelli (CO), Alinka Echeverria (UK/MX) og Alexandra Leykauf (DE).

Deltagerne i symposiet vil være tre af udstillingens kunstnere:
Michelle Eistrup (DK/JM), Juan Covelli (CO), og Alexandra Leykauf (DE), samt udstillingens kurator Kirstine Autzen og forsker i kreativitet lektor Jan Løhmann Stephensen og kurator ved Foam Amsterdam Mirjam Kooiman.
Se mere på Galleri Images hjemmeside: www.galleriimage.dk

Symposiet er gratis og foregår på Kunsthal Aarhus. Det er organiseret i af Galleri Image i samarbejde med Art Week, Aarhus Universitet og Kunsthal Aarhus.

Udstillingen New Tactics for Unseen Bodies kan ses på Galleri Image indtil den 26.06.2022.

Michelle Eistrup, “Zaka Zaka” from Charging Change, 2022
Michelle Eistrup, “Zaka Zaka” from Charging Change, 2022