PERFORMANCELITTERATUR #3: Cia Rinne / Jakob Schweppenhäuser

Performance
Talk
Bogreception
Fri entré
Sprog: Dansk
Rinne
Rinne

Til det tredje arrangement i arrangementsrækken PERFORMANCELITTERATUR præsenteres den internationalt anerkendte digter, lyd- og performancekunstner Cia Rinne.

Dansk/svensk/tysk/finske Rinne (f. 1973) mestrer 10 sprog og arbejder i sine værker med, hvordan man kan flette sprogene sammen i visuelle og musiske sprogkompositioner. Både hendes tekster og hendes oplæsninger undersøger, hvad der sker, når nationalsprogenes grænser opløses, og hvordan ordenes betydning kan forskyde sig og mutere, så der opstår nye betydningsmæssige sammenhænge.

Til arrangementet d. 23. februar vil Rinne fremføre nogle af sine sprogkompositioner. Derudover vil hun indgå i en samtale om forfatterskabet, om oplæsningens betydning og om poesiens lydlige aspekter med musiker og forfatter Jakob Schweppenhäuser, der også er ph.d. i Nordisk Sprog og Litteratur med afhandlingen ’Mere lyd! – ny dansk lydlig lyrik’.

Arrangementet er gratis og finder sted i caféen.

Link til arrangementet: https://www.facebook.com/events/442656734240127


Oplæsningsarrangementet er arrangeret i samarbejde med Kunsthal Aarhus og støttet af Statens Kunstfond og Aarhus Kommune. Bag arrangementsrækken står foreningen Arkiv for fremført og performet litteratur. Foreningen arbejder på, at projektet kan fortsætte de næste to år under overskriften ’Performancelitteraturen: scene og arkiv’.

Følg foreningens arbejde på facebook: https://www.facebook.com/Arkiv-for-fremf%C3%B8rt-og-performet-litteratur-102450575611463