Boglancering

Fri entré
Sprog: Dansk

Tag dine venner med til en hyggelig aften i poesiens tegn, hvor ordet og fællesskabetvil blive sat i fokus.

På torsdag kan du tage til en bogreception i forbindelse med de nyoversattedigtsamlinger, Den vinter ulven kom & Denne forbindelse mellem alle med lunger, skrevet af digteren Juliana Spahr. Det vil være muligt at købe digtsamlingerne til særpris til arrangementet.

Under receptionen vil den danske oversætter Mathias Ruthner sætte ord på sin oplevelse meddigtene og sammen med kunstneren, Signe Cygan, læse et udsnit af digtsamlingerne op.

Vores café vil være åben både før og efter receptionen, og vil i anledning af arrangementet tilbyde en særlig receptionsmenu, bestående af et hjemmelavet vegetarisk måltid og økologisk vin.
Mad og drikke må ikke medbringes i gallerierne.

Der er gratis omvisning på dansk kl. 16 i den nuværende udstilling. Mødestedet er i vores café, hvor vores omviser Hanna Gerda Brøndal er til stede. Nyd en dag i Kunsthal Aarhus med spændende oplevelser.

Biografi
Juliana Spahr er en toneangivende amerikansk digter, der har været med til at forme og genoplive den politiske og økologiske digtning igennem de sidste 10 år. Hun skriver i krydsfeltet mellem politik og poetik. Hun skriver om olieudslip, kampvogne, oprør og modoprør, og hun skriver om botanik, kærlighed og moderskab. Dette gælder i særdeles for digtsamlingerne ’Denne forbindelse mellem alle med lunger’ og ’Den vinter ulven kom’, som henholdsvis er skrevet i efterdønningerne af de amerikanske invasioner af Afghanistan og Irak og Occupy Wall Street-optøjerne i Oakland.

Bogreception og oplæsning
Bogreception og oplæsning