Artist talk / Hannah Toticki

Talk
Fri entré
Sprog: Dansk

I samarbejde med Århus Kunstakademi inviterer vi til artist talk med kunstneren Hannah Toticki Anbert tirsdag den 22. februar 2022 kl. 13.00-15.00. Omdrejningspunktet for artist talken er Totickis kunstneriske praksis.

Kunstnerens visuelle sprog inspireres af mode, design og teater. Hun udtrykker sig særligt i skulpturer og installationer, som ofte relaterer sig direkte til den menneskelige krop, formet som et møbel eller klæder. Emner som arbejdsliv, økonomi, gæld og landbrugspolitik optager især kunstneren. Hun behandler dem med lige dele humor, alvor og stærke visuelle udtryk, som skaber samtaler og overvejelser hos beskuerne.

I sine seneste værker undersøger hun forbindelserne mellem den globale og personlige udmattelse, arbejdslivets rolle som sekulær religion, og i den sammenhæng, hvilket rum, der er tilbage til søvn i et samfund, der stræber efter produktivitet.

Hannah Toticki (f. 1984) tog afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2016. Bag sig har hun en lang række udstillinger i både ind- og udland og har blandt andet modtaget Start Point Prize for dimittender fra europæiske kunstakademier som den første dansker i 2016.

Artist talken bliver afholdt tirsdag den 22. februar kl. 13.00-15.00 i Kunsthal Aarhus. Den er åben for alle og fri entré.

Læs mere om kunstneren her

Hannah Toticki Anbert, RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE, installationsview, 2021. Foto: Niels Fabæk
Hannah Toticki Anbert, RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE, installationsview, 2021. Foto: Niels Fabæk