GO EXTREME-performance: The Meatlump

Performance
Fri entré

NB: Billetter påkrævet - https://billetto.dk/e/go-extreme-performance-the-meatlump-billetter-585554

Vær med når en uges forberedelse kulminerer og performancegruppen The Meatlump fremfører en danseperformance, der er særligt tilpasset GO EXTREMEs egen kampsportsarena.

The Meatlump er et forestillingskoncept af koreograf og danserne Julie Rasmussen, Maren Fidje Bjørneseth og Rickard Fredborg. The Meatlump er en grotesk, rå og sårbar sammensmeltning af tre kroppe, der udforsker vores primære nødvendighed for berøring og en fysisk artikulation af de ømme, nogen gange voldsomme, behov vi har som mennesker. Nogle gange kæmper vi om plads, og andre gange er vi dybt afhængig af hinanden for overlevelse.

The Meatlump udspringer fra forestillingen “UMWELT” af Julie Rasmussen, der bla. blev præsenteret på K:Selekt på Det Kongelige Teater i København 2020. Det er en lille del af forestillingen, de nu vil videreudvikle til en helaftensforestilling, og dette er deres første research frem mod forestillingen, som vil have premiere forår 2022. Gennem opførelsen af forestillingen blev det tydeligt, at denne sektion havde affødt et fysisk sprog, de blev interesseret i at videreudvikle. De fik tilbagemeldinger fra publikum om, at The Meatlump-sektionen talte til noget dybere. En længsel efter noget, som før Covid-19 var givet - og nu stiller spørgsmålstegn ved, om det nogensinde bliver det samme igen.

THE MEATLUMP IFØLGE THE MEATLUMP

The meatlump is an organism, a creature, an unidentifiable
blob of flesh.

The meatlump is a state of mind, a character, a
way of life.

The meatlump is an intention, a feeling, a universe
within itself.

There is a little meatlump in all of us.