Inger Wold Lund
Alone or with Machines

Lydvandring Alone or with Machines er et værk skabt af kunstner Inger Wold Lund til udstillingen Leviathan, kurateret af Piscine.

Inger Wold Lund har skabt en stedsspecifik lydvandring til Aarhus centrum. Lydvandringen er en taktil oplevelse, hvor personlige historier knytter sig til byens gader og de mennesker, der bevæger sig gennem byrummet. Det er ikke en lydvandring i en turistorienteret betydning af ordet, men en mulighed for at opleve byen med en anden stemme i hovedet end ens egen. Lydvandringen behandler vores forhold til maskiner og tematiserer vores interaktion med dem, herunder hvordan vi oftere rører ved dem end ved hinanden. Værket tager udgangspunkt i, hvem vi er i mødet med maskinen, og hvordan maskinen påvirker vores møder med hinanden. Alone or with machines åbner muligheden for et nyt blik på det, du måske ellers overser, og det, du ser hver dag. Lydbilledet til lydvandringen er blevet udarbejdet i samarbejde med Brendan Howell.

For at begynde lydvandring skal du gå til den store træstamme uden for Kunsthal Aarhus og trykke play. Vi anbefaler, at du anvender høretelefoner. Hvis du ikke selv har høretelefoner og mp3-afspiller kan du låne det i Café Kunsthal inden for åbningstiden.

Uddrag:
"Last summer, in my bed, I was resting my head on my boyfriend's arm. When I daydream, he whispered in my ear, while pulling me closer, I always imagine a disaster. I am the only one to survive a plane crash. Or an armed robbery. I could feel his erect penis pressing against my back. Later, that same day, a friend of mine told me she can only come alone or with machines."

Varighed: 30 minutter

Touching the city while listening to Alone or with Machines. Foto: Inger Wold Lund
Touching the city while listening to Alone or with Machines. Foto: Inger Wold Lund

Støttet af