Læsekreds: Thread Ripper af Amalie Smith

Salon
Fri entré
Sprog: Dansk

Torsdag d. 25.11 inviterer Kunsthal Aarhus Amalie Smith til en talk i forbindelse med hendes seneste udgivelse Thread Ripper i samtale med Bodil Marie Thomsen, professor MSO i Nordisk Sprog og Litteratur ved Aarhus Universitet. I denne forbindelse inviterer vi d. 29. november til læsekreds, hvor der er mulighed for at diskutere værket endnu mere indgående i afslappede rammer.

Thread Ripper placerer sig mellem prosa, kunst og undersøgelse, hvor Smith sammenfletter adskillige fortællinger om både kunsthåndværkets praksis, materialitet, det menneskelige samt det ikke-menneskelige og teknologiske. Læsekredsen er således en oplagt mulighed for at gå i dybden med værkets tematikker, og i fællesskab med andre videnslystne udforske, hvordan vævningen både forbinder historiske skikkelser, såvel som det organiske materiale med teknologiens udvikling.

Tilmelding til læsekredsen er gratis, og vi mødes i Café Kunsthal søndag d. 29. november kl. 14. Café Kunsthal tilbyder i denne forbindelse 20 % rabat på alle drikkevarer for tilmeldte.

Så har du lyst til at være en del af en samtale om Smiths anmelderroste hybridværk, så skynd dig at sende en mail med dit navn til cafe@kunsthal.dk og reservér én af de 10 pladser.

Amalie SMith, Thread Ripper, 2020, Gyldendal.
Amalie SMith, Thread Ripper, 2020, Gyldendal.