Finissage: Post Institutional Stress Disorder

Talk
Fri entré

Inden længe rydder vi Galleri 1 for den tumultariske gruppeudstilling Post Institutional Stress Disorder. Inden længe rydder vi Galleri 1 for den tumultariske gruppeudstilling Post Institutional Stress Disorder. Vi guider dig nænsomt ud af din postinstitutionelle stress disorder, når vores kunstfaglige direktør Jacob Fabricius og kunstkritiker Maria Kjær Themsen taler om udstillingen af samme navn over en gang yoga. Vi håber at se dig i tights og med måtte under armen. Namaste!

Udstillingens titel spiller på PTSD – Post Traumatic Stress Disorder, en psykisk lidelse, som man kan udvikle i forlængelse af en eller flere voldsomme oplevelser. Udstillingen handler dog ikke om traumatiske oplevelser i forbindelse med krig eller andet ekstremt pres, men om vores oplevelser med institutioner og hvordan de påvirker vores liv.

Efterfølgende er der en flaghejsningceremoni i Kunsthal Aarhus Skulpturpark. Her afslører og hejser kunstneren Henrik Plenge Jakobsen det nye flag, som skal vejrer over Kunsthal Aarhus.