Chilifejring / Go Extreme

Reception
Fri entré

Kunsthal Aarhus og projektleder Peter Ole Pedersen vinder Bikubenfondens udstillingspris Vision 2019. Med prisen medfølger et beløb på 5 mio. kr. Det betyder, at vi kan realisere et kunstprojekt af hidtil usete dimensioner. En omfattende transformation af hele kunsthallen med en serie nyskabende totalinstallationer.

Derfor inviterer vi til potent chilismagning og -fejring i morgen fredag kl. 15 i Kunsthal Aarhus.

Kunstprojektet Go Extreme udforsker ekstremsport, et vildt og vidtfavnende univers, som både byder på dyb spiritualitet og dedikeret indlevelse, men også kamp og total udmattelse. Det handler om krop og sind, og hvad den menneskelige fysik er i stand til under ekstreme forhold og radikale udfordringer. Go Extreme skydes i gang i midten af 2021.

OBS! Løb et ferniseringsmaraton med start i Kunsthal Aarhus. Du får varmen og bliver glad i låget hos os, inden du bevæger dig videre til Galerie MøllerWitt, hvor der er fernisering på soloudstillingen 8+1 af Jesper Rasmussen klokken 16. Klokken 17 ankommer du til fernisering på Andreas Albrectsens Escape Shift Return i Charlotte Fogh Gallery og henad klokken 18 indfinder du dig på ARoS til fernisering på Tomorrow is the Question.

Gratis svedbånd til de 20 førstankommende.

Læs mere om prisen og projektet