#4 Ekstrem kropsoptimering, gear, grænsesøgning og spiritualitet

Aflyst
Debat
Fri entré
Sprog: Dansk

På grund af regeringens COVID19 nedlukning af museer og kunstinstitutioner er dette arrangement aflyst.

KOM MED TIL EN AFTEN I CYKELSPORTENS TEGN NÅR VI NØRDER REKORDER, GEAR OG TANDHJUL MED MARTIN TOFT MADSEN OG DEN CYKELSPORTSBESATTE FORFATTER SØREN FAUTH.

Kom forbi Kunsthal Aarhus onsdag d. 16. december kl. 19–21, hvor forfatteren, forskeren og cykelentusiasten Søren Fauth læser egne digte op, og cykelrytteren Martin Toft Madsen fortæller om sin kamp med at optimere cykel og krop for at slå timerekorden i banecykling.

Litterat og forsker Kasper Green Munk er vært på denne debat, der handler om optimering af både kroppen og teknikken, om konsekvenserne af og udbyttet ved at bruge sin egen krop i sportens og kunstens tjeneste.

GO EXTREME er et stort og visionært udstillingsprojekt, der kombinerer ekstremsport og kunst på nye og inspirerende måder. I efteråret 2020 samles ekstremsportsatleter, kunstnere og forskere i Kunsthal Aarhus til en række debatskabende og historiefortællende events som optakt til udstillingen, der åbner i august 2021. Go Extreme vandt Bikubenfondens Visionspris i 2019.

Arrangementet er gratis, HUSK AT TILMELDE DIG GENNEM DETTE LINK

Debatten livestreames og kan ses på www.kunsthalaarhus.dk og Facebook onsdag d. 16. december kl. 19–21

Støttet af