Første Torsdag / Anne-Sofie Overgaard: In to The Nature

Første Torsdag
Fri entré

Oplev det bedste af det nye i en afslappet torsdagsatmosfære til Første Torsdag i Kunsthal Aarhus. Første Torsdag er Kunsthal Aarhus’ månedlige værkbar. Vi kombinerer det bedste af to verdener: uformel barstemning og kvalitetskunst af lokale kunstnere – håndplukket til dig af Kunsthal Aarhus.

Første Torsdag i maj får vi besøg af kunstner Anne-Sofie Overgaard og værket In to The Nature. Værket udforsker spændingsfeltet mellem det digitale og det organiske. Et computergenereret fraktallandskab bliver projekteret op på silkestof indfarvet med plantefarver og trykteknikken eco-printing.

Når værket er installeret i Café Kunsthal, vil gæsternes bevægelser uundgåeligt påvirke det frithængende silkestof, som programmet er projekteret op på. På den måde bliver det stringente fraktallandskab til aktiveret og sat i bevægelse på en tilfældig måde.

Værket In to The Nature ligger i forlængelse af Anne-Sofie Overgaards tidligere værker Zero-player og Zero-player game, som handler om sammenhængen mellem computer og vævning.