Boghandel

Antipyrine Bookstore i Kunsthal Aarhus er et samarbejde med det uafhængige forlag Antipyrine. Samarbejdet begyndte i sommeren 2013 med produktionen af en række publikationer, udstillinger, forskning og udstilingen Reading Machines. Boghandlen udvikles gradvist og fyldes med en lang række udgivelser særligt fra små uafhængige forlag og tidsskrifter fra hele verden, indenfor de overordnede emner kunst, litteratur og teori. Herudover giver boghandlen særlig plads til den tekstbaserede kunst og kunstnerbøger.

Boghandlen er en del af Kunsthal Aarhus' øvrige program og i varierende omfang reflekterer og tilbyder den yderligere kontekst til aktuelle udstillinger med særligt udvalgte udgivelser og arrangementer. Herudover har boghandlen sit eget program med gæsteforlag, små udstillinger af bøger og en række foredrag og boglanceringer i samarbejde med de repræsenterede forlag, tidsskrifter og andre aktører.

Antipyrine Bookstore har omkring 60 små og store udgivere i kommission. Titlerne varierer fra bøger om kunst, bøger som er kunst og bøger som kunstnerisk forskning.

Bøgerne kan købes direkte i forlagets boghandel Antipyrine Bookstore i Kunsthal Aarhus eller bestilles via forlagets hjemmeside.

I boghandlen er der 30% studierabat på Antipyrines egne producerede bøger.

/