06.Apr.2016 - 18:00
  • Talk

Artist Talk

Esmeralda Kosmatopoulos

Sean Naftel

Mød kunstnerne bag udstillingen Mastering the Art of Contemporary Art ved køkkenbordet. Græske Esmeralda Kosmatopoulos og amerikanske Sean Naftel sætter hinanden stævne i en samtale om deres samarbejde med at skabe en udstilling, der udfolder sig som en performativ undersøgelse af den kunstneriske produktionsproces. De vil komme ind på “live” skabelse af kunstværker, samtaler om kunstnerisk produktion og samtidskunstens betydninger.

MACA-kunstnerne Esmeralda Kosmatopoulos og Sean Naftel arbejder normalt ikke sammen, men i denne udstilling udfordrer de deres egen praksis ved at invitere kunstnere fra lokalmiljøet til at bidrage med kunstopskrifter i en fælles udforskning af værkskabelsen. Publikum kan følge og deltage i projektet online og offline og dermed få udstillingen til at vokse.

Foredraget foregår på engelsk
Fri entré

Esmeralda Kosmatopoulos er multi-disciplinær konceptuel kunstner og arbejder med sprog og identitet. Hun er født i Grækenland, opvokset i Paris og bor og arbejder i New York. Hendes værker undersøger definitionen og konstruktionen af identiteter, personlige minder, kultur og kollektive historier i post-internet-tidsalderen. Hun betegner sig selv som en oversætter, der bygger forbindelser mellem fortid og nutid, fysisk og virtuelt, og ultimativt imellem hinanden. Hendes værker har været udstillet på gallerier, museer og offentlige udstillingssteder i Nordamerika, Europa og Latinamerika.
http://www.esmeraldakosmatopoulos.com/

Sean Naftel bor og arbejder i New York. Han er uddannet i keramik og skulptur på Southern Illinois University Edwardsville og billedkunst på Burren College of Art i Ballyvaughn, Irland. Han er den ene halvdel af kunstnerkollektivet Attenborough Naftel og medstifter af Roving Project. Naftel blev udvalgt til at deltage i en serie af et kunstsymposier i Slovakiet, Tjekkiet, Finland og Italien i årene 2007-2009. I 2014 modtog han et stipendium til at deltage i Ora Lerman Trust Residency, Pennsylvania. Hans udstilling Yard Sale i samarbejde med Chris Attenborough på De Buck Gallery i NYC vandt et feature-interview i The New York Times.
www.seannaftel.com

Relateret